Προσφορά εξοπλισμού στο ΕΚΑΒ από τον Σπύρο Ζηκίδη και την Stihl

Η εταιρία Stihl και ο όμιλος Ζηκίδης group προσέφεραν μια σειρά μηχανημάτων καθαρισμού στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας το πρωΐ της Τρίτης. Η παράδοση των μηχανημάτων έγινε από τον κ. Σπύρο Ζηκίδη στον διευθυντή του ΕΚΑΒ Ηπείρου Μχάλη Τσοβίλη και στο προσωπικού του ΕΚΑΒ Πρέβεζας, στα γραφεία της Ζηκίδης Group.

”Περνάμε δύσκολες ημέρες και υγειονομικής κρίσης για αυτό και αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτή την σειρά των μηχανημάτων καθαρισμού για τα οχήματα του ΕΚΑΒ, που είμαστε σίγουροι ότι θα τους βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που κάνουν είπε ο κ. Ζηκίδης.

Τα μηχανήματα που δόθηκαν ήταν ένα πλυστικό για την καθαριότητα των οχημάτων του ΕΚΑΒ, μια ηλεκτρική σκούπα και ένας ψεκαστήρας για την απολύμανση.

Ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Ηπείρου κ. Μιχάλης Τσοβίλης ευχαρίστησε τον κ. Ζηκίδη και την εταιρία Stihl για την ευγενική χορηγία.

”Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλα τα πληρώματα του ΕΚΑΒ καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις. Ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές” δήλωσε ο κ. Τσοβίλης.

Πηγή: Onprevezanews.gr