Κλείστε Online ραντεβού

Κλείστε το ραντεβού σας online εύκολα, γρήγορα και χωρίς αναμονή.Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 26820 41000

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τ: 26820 41000

Κ: 6980864937

Ωράριο Λειτουργίας

ΖΗΚΙΔΗΣ | to κΤΕΟ της πόλης μας

Τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων ειδικεύονται στον έλεγχο των μηχανολογικών στοιχείων των οχημάτων για να εξασφαλίσουν ότι το καθένα πληρεί τα ελάχιστα κριτήρια και προδιαγραφές που έχει θέσει το Υπουργείο Μεταφορών, εφόσον να χορηγηθεί το πιστοποιητικό ελέγχου.
Ο έλεγχος του οχήματος πραγματοποιείται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Μεταφορών και περιλαμβάνει μια ολιστική επιθεώρηση του οχήματος για να εξασφαλιστεί ότι είναι σε κατάσταση ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας. 

Οι άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί ελέγχου μας είναι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή όλων των απαραίτητων δοκιμών όπως εκπομπές αερίων, απόδοση ανάρτησης, φρένων και φωτών. Με γνώμονα την βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών και πάνω από 50 χρόνια στον κλάδο του αυτοκινήτου, στο κατάστημά μας στην Πρέβεζα, επιλέξαμε τους κορυφαίους του τομέα στην περιοχή για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των ελέγχων.

Οι δύο γραμμές ελαφρών οχημάτων και δίκυκλων αντίστοιχα απαρτίζονται από εξοπλισμό γερμανικής τεχνολογίας, και συγγεκριμένα των μαρκών Beissbarth και MAHA. Ο εξοπλισμός μας  πληρεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ξεπερνάει κατά πολύ τις λοιπές μάρκες σε αξιοπιστία, ακρίβεια μετρήσεων και διάρκεια ζωής.

Σε συνδυασμό με το μηχανολογικό λογισμικό της εταιρίας Bopenπου είναι ο ηγέτης στον τομέα, εξασφαλίσαμε μία σύγχρονη και αξιόπιστη πλατφόρμα η οποία προσφέρει πολυάριθμες δυνατότητες παραμετροποίησης ελεγκτικών διαδικασιών και εφαρμογών για την μεγιστοποίηση ποιότητας και διαχείρισης πελατολογίου.

Εν κατακλείδι, με την καθοδήγηση της συμβουλευτικής εταιρίας ελέγχου ποιότητας Αρίστη Συμβουλευτική, προσαρμόσαμε και εναρμονίσαμε τις διαδικασίες μας με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας που τηρούνται από τα κέντα ελέγχου οχημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Κλείστε Online Ραντεβού
ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ