Κλείστε Online ραντεβού

Κλείστε το ραντεβού σας online εύκολα, γρήγορα και χωρίς αναμονή.Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 26820 41000

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τ: 26820 41000

Κ: 6980864937

Ωράριο Λειτουργίας

Το LSS μπορεί να συνοψιστεί σε 4 θεμελιώδης αξίες. Ποιότητα, Συνεχόμενη Βελτιώση, Έγκυρη Παράδοση και Ασφάλεια.

• Η Ποιότητα, εγγενής στα προϊόντα και υπηρεσίες της Ζηκίδης group, χάρη στη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για βελτίωση, Εξασφαλίζει μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

• Η αφοσίωση στην Συνεχόμενη Βελτίωση του προσωπικού και των διαδικασιών μας επιτυγχάνεται μέσα από αλλεπάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα και την εφαρμογή μοντέλων αύξησης παραγωγικότητας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την πρόληψη και αποφυγή επανάληψης βλαβών καθώς και την διεύρυνση της τεχνογνωσίας μας. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας απολαμβάνουν την βέλτιστη ποιότητα εξυπηρέτησης.

 

• Η Έγκαιρη Παράδοση, σύμφωνα με τα αναμενόμενα πρότυπα, παρέχει στους πελάτες τoπρονόμιο της άμεσης εξυπηρέτησης χωρίς καθυστερήσεις.

•Η Ασφάλεια είναι ένας διαρκής προβληματισμόςμας – τόσο για τους εργαζομένους  όσο και για τους πελάτες μας. Για αυτό και έχουμε επενδύσει σε αξιόπιστο και ολοκαίνουργιο εξοπλισμό για τις γραμμές ελέγχου μαςο οποίος παρέχει τις πιο ακριβής μετρήσεις στην αγορά.

Κλείστε Online Ραντεβού

26820 41000 / 6980864937

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ